Coulant - EasyFlex

Voor Coulant Interim is een koppeling gelegd met EasyFlex. In dit CRM pakket worden alle gegevens van vacatures maar ook van alle flexwerkers bijgehouden. Deze gegevens worden via een zogenaamde web service ontsloten. Het gebruikte protocol is SOAP.

scrs_coulant_interim_vacatures.jpg

Uiteraard is veel aandacht besteed aan het doorzoekbaar maken en tonen van de vacatures. Het resultaat is dat alle vacatures binnen 24 uur via Google vindbaar zijn.

Om service te verhogen (en kosten te besparen) is de mogelijkheid ingebouwd dat flexwerkers in kunnen loggen en hun gegevens aan kunnen passen. Zelfs het downloaden van loonstrookjes en jaaropgaven is mogelijk.

Het Prestatie Meet en Volgsysteem meet exact welke inschrijvingen en reacties waar vandaan komen. Komt een bezoeker via Google Adwords en reageert diegene op een vacature dan wordt dit bijgehouden. De effectiviteit van adverteren en partners wordt hiermee zichtbaar.

Coulant Interim is een van onze klanten waarvoor zichtbaarheid in Google cruciaal is. Nieuwe vacatures zijn binnen 24 uur via Google vindbaar.

 

06 - 22 675 924