Website Prestaties

Sinds internet zijn intrede deed als verkoopkanaal is er veel veranderd. Eén ding is echter niet veranderd: meten is weten. Het Prestatie Meet en Volgsysteem doet precies dat.

Wij bedenken, ontwerpen en implementeren Interactieve Websites welke wij voorzien van ons Prestatie Meet en Volgsysteem. Met dit systeem volgen wij de prestaties van de website en kunnen wij desgewenst realtime dynamische content aan de gebruiker aanbieden.

Op deze manier kunnen wij het gedrag van bezoekers beïnvloeden en het aantal conversies doen toenemen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Voordat de website gebouwd wordt is het belangrijk vast te stellen wat de belangrijke prestatie-indicatoren zijn. Deze indicatoren kunnen gemonitord worden. Hierdoor is veel informatie over het presteren van uw website te achterhalen en zijn prestatieverbeteringen mogelijk. 

Prestatie-indicatoren kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • gemiddelde duur v/h bezoek
  • aantal conversies en waarde van de gemiddelde conversie
  • aantal getoonde advertenties per bezoek
  • aantal bezoekers

Het Prestatie Meet en Volgsysteem wordt zo ingesteld dat alle indicatoren bijgehouden worden. Indien gewenst ontvangt u maandelijks automatisch per e-mail de resultaten.

 

06 - 22 675 924

 

Whitepaper

Lees het uitgebreide whitepaper over prestatiemetingen en verbeteringen van websites. Vul uw e-mailadres in en ontvang de PDF in uw mailbox.

Uw e-mailadres