Content Management Systeem

Eenvoudig, snel en veilig uw website actueel houden is wat voor u belangrijk is. Op basis van het grafische en functionele ontwerp van de website worden er een aantal templates gemaakt welke ieder voor u gedefinieerd worden in het CMS. Het systeem wordt ingesteld zodat het naadloos aansluit aan uw behoeften. Het CMS kent alle standaard functies maar stelt u bovendien in staat alle teksten op de pagina's aan te passen; achtergrondfoto's te plaatsen etc.

U houdt dus zelf makkelijk uw website actueel. Indien gewenst kunnen wij de actualiteit van uw website verhogen. Dit doen wij door het verzamelen en doorzoeken van nieuws. Bij een voldoende relevante match wordt het nieuws automatisch geplaatst op uw website.

scrs_cms_menu.jpg 

In de loop van de tijd hebben wij veel modules toegevoegd. Veelal gericht op een betere vindbaarheid en toegevoegde functionaliteit. Zo is er uiteraard ook een nieuwsbriefmodule.

Zelf professionele nieuwsbrieven opmaken en versturen was nog nooit zo eenvoudig. Resultaten van het verstuurde aantal nieuwsbrieven en het aantal doorkliks zijn uiteraard via het Prestatie Meet en Volgsysteem te bekijken.

 

06 - 22 675 924